Please enable JavaScript to view this site.

BINETIX NETWORK

Navigation: Solutions > User Guides > BINETIX PTM™ 2019 (Български)

Интеграция и адаптация

Scroll Prev Top Next More

Системата BINETIX® PTM е модулна и може да се интегрира по различни начини във вече изградена инфраструктура или да послужи като основа при изграждането на нова. Системата се интегрира безпроблемно с други продукти на БИНЕТИКС, които могат да осигурят изграждането на цялостна нова корпоративна инфраструктура:

BINETIX® MQ - комуникационен брокер, който осигурява и стандартизира свързаността между системи и услуги;

LIBREE® - децентрализирана модулна платформа, чрез която може да се осигури функционалност за управление и администриране на потребители, справочна информация и документи.

На фигурата по-долу е илюстрирана примерна схема на свързаност на PTM™ DELUXE с банкова инфраструктура от хардуер и софтуер:

 

ptm_connectivity_bg

 

Продуктът може да се интегрира безпроблемно като .Net приложение в MS IIS с опции за автентикация и оторизация през външни услуги, като MS Active Directory и OpenLDAP.

Възможностите за асинхронно управление на значителни обеми съобщения, нареждания и документи през различни платежни канали технически се осигуряват чрез подходящ вид Message Queue Broker, като BINETIX® MQ.

Copyright © 2013-2022 BINETIX LLC. All rights reserved. The content is maintained and distributed only at www.binetix.net according to the following terms and conditions.